pallets innemen

Help ons om waarde vernietiging tegen te gaan. En laat ons uw pallets innemen. Uw pallets blijven namelijk geld waard, ook wanneer deze kapot of oud zijn. Deze restwaarde willen wij als Anker Pallets optimaal benutten. Zo geven wij het hout zo veel mogelijk kansen en dragen wij bij aan een circulaire economie. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.


Retourpallets

Ook uw retourpallets zijn geld waard! Wij worden steeds vaker benaderd voor een waardebepaling van retourpallets, dit is gunstig voor beide partijen. Zo krijgen wij extra pallets in voorraad en kunt u uw retourpallets kwijt voor een goede prijs. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons

op deze pagina Leest u over het leveren en innemen van pallets en hoe wij hiermee bijdragen aan een circulaire economie.

anker care

Voor ons vanzelfsprekend

WE CARE om onze omgeving, de wereld waar we in leven en de mensen waarmee we werken. We ondernemen met oog voor mens en milieu. Wij werken met houten pallets uit duurzaam beheerde productiebossen die na de kap direct weer worden aangeplant. Houten pallets en verpakkingen kunnen ruim acht jaar worden hergebruikt, gerepareerd en gerecycled. In de eindfase wordt energie teruggewonnen als het hout wordt verbrand. Hout is hiermee de enige grondstof die, bij duurzaam gebruik, nooit opraakt. De productcyclus van houten pallets is hierdoor CO2 neutraal. Met houten pallets kiest u voor duurzaamheid.

Carry with care

Anker CARE

Ecologisch duurzaam

DUURZAME PRODUCTIE

Pallets van Anker Pallets worden gemaakt van hout geproduceerd in sustainable forrest management bossen. Deze bossen worden door de staat beheert en verkocht. Met de aankoop en kap komt ook de verplichting tot duurzame aanplant van nieuw bos. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende ecosystemen, biodiversiteit en de oorsporing van het landschap. Sustainable forrest management zorgt al jaren voor een toename van bosgebied in betreffende regio’s.


Oplossingsgericht

OPLOssingsgericht

Door u retour ontvangen-, voor u onbruikbare- of beschadigde houten pallets kunnen ook door ons worden ingenomen. De pallets worden gesorteerd, geïnspecteerd, indien noodzakelijk gerepareerd en teruggeleverd op uw locatie.


Uw onbruikbare pallets kunnen wellicht worden overgenomen en worden hergebruikt. Is de pallet onherstelbaar beschadigd dan wordt deze verwerkt tot 100% natuurlijke biomassa of hoogwaardige bodembedekker, geen houtvezel gaat verloren.Ecologisch duurzaam

TREES FOR ALL

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij als partner bij Trees for All in bomen. Hoe we dat doen? We planten bomen, beschermen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Onze relaties helpen mee - door met Anker Pallets samen te werken - door indirect bomen te planten of CO2 te compenseren. In Nederland en het buitenland plant Trees for All jaarlijks tientallen hectares bos. Al bossen worden duurzaam beheerd. In de buitenlandse bosprojecten werken zij samen met de lokale bevolking. Hierdoor verbeteren we het inkomen van boeren en worden tropische bossen beter beschermd. Anker Pallets draagt haar steentje hieraan bij door jaarlijks een boomdonatie te geven.Bel ons Mail