Wist u dat wij klanten ook ondersteunen met palletmanagement?  

Als u in de logistiek werkt bent u waarschijnlijk ook betrokken met het managen van een palletvoorraad. Omdat de pallets verscheept worden van uw productie faciliteit naar uw zakenpartners moet u constant nieuwe pallets inkopen om uw voorraad bij te houden. Hoeveel pallets er op elke locatie zijn aan het einde van de bevoorradingsketen, en het vinden van vervoer om deze pallets terug te halen, is vaak gecompliceerd. Vaak lossen bedrijven dit op door simpelweg meer pallets kopen. Dat kan efficiënter.

Dit is wat palletmanagement voor u kan betekenen

De bevoorradingsketen en de stroom van pallets efficiënter laten verlopen. Dit kan door bijvoorbeeld andere vestigingen of bedrijven gebruik te laten maken van dezelfde pallets. Zo managen wij pallets van het einde van de ene bevoorradingsketen naar het begin van de andere en worden de pallets hierdoor optimaal gebruikt. Anker Pallets kan ook u hierbij helpen.


Op deze manier weet u direct hoeveel pallets er op elke locatie zijn aan het einde van de supply chain en kunnen deze gerouleerd worden tussen de verschillende vestigingen van uw bedrijf. Zo gebruiken we samen elke pallet optimaal!


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wanneer u uw pallets door ons laat managen dan is dit goed voor mens en milieu. Wij bieden na jarenlange ervaring extra voordelen waaronder:

  • Door de jaren heen hebben wij een productcyclus voor hout gevonden welke écht CO2 neutraal is. Zo werken wij met hout dat in duurzaam beheerde productiebossen wordt gekapt en direct weer wordt aangeplant.
  • Dankzij ons vakmanschap zijn wij in staat om houten pallets en verpakkingen ruim acht keer te hergebruiken door middel van reparatie en recycling. Wanneer het hout écht op is dan winnen we deze energie terug wanneer het hout wordt verbrand.
  • Hierdoor is onze productcyclus helemaal klaar voor de circulaire economie en niet schadelijk voor het klimaat.


Bent u geïnteresseerd naar wat palletmanagement voor u kan betekenen? Klik dan hier en neem contact met ons op!

Bel ons Mail