Wij helpen u graag aan nieuwe Europallets, in dit artikel vertellen wij u waarom.

Europallets zijn de pallets met de meeste voordelen voor zowel de logistiek als de consument. Voor meer informatie over de voordelen en het verkrijgen van EPAL Europallets kunt u bij ons terecht.

De grootste voordelen van een Europallet zijn; meervoudig gebruik, constante ruilwaarde, de hygiënische normen en milieuvriendelijkheid. Dankzij de strenge normen van European Pallet Association blijven EPAL Europallets financiële voordelen bieden en bieden ze een ontzettend lange levenscyclus.

Voor export binnen en buiten Europa zijn Europallets zeer geschikt dankzij de ISPM-15 normering. Een voorwaarde is dat de Europallets een Heat Treatment (HT) behandeling krijgen. Dankzij deze hittebehandeling worden alle organismen in het hout gedood zodat zij niet meereizen met de Europallet. Europallets kun je dus altijd exporteren in het binnen en buitenland.


Strenge normen en keuringen

EPAL is de enige ladingdragerpool ter wereld die onderworpen is aan onafhankelijke kwaliteitsborging door een extern inspectiebureau. Dit is de enige manier voor EPAL-pallets om de constant hoge kwaliteit te garanderen.


Alle EPAL-gelicentieerde productie- en reparatieactiviteiten worden gecontroleerd op 100% naleving van de strikte constructie- en reparatienormen. De kwaliteitsinspectiebedrijven werken onafhankelijk en inspecties vinden plaats zonder voorafgaande kennisgeving. Dit garandeert de maximaal mogelijke effectiviteit in kwaliteitsborging.


Standaard specificaties

De afmetingen en specificaties van Europallets zijn ook vastgelegd. Zo is de draaglast van een Europallet minimaal 1500 kilo en zijn de afmetingen 80 x 120 x 14.4 cm. Europallets zijn te herkennen aan de klossen, hier staat ‘EUR’, ‘EPAL’ of ‘UIC’ en dankzij de vier open zijden zijn ze makkelijk te vervoeren met een pompwagen


wij bieden zowel nieuwe als gebruikte europallets voor een scherpe prijs!

Bent u op zoek naar europallets? dan kunt u op reguliere werktijden bellen naar +31 413 355100 of terecht bij Ron van Beers via Ron@ankerpallets.nl

Bel ons Mail