De productcyclus van hout kan écht CO2 neutraal zijn

Door bijvoorbeeld met hout te werken dat in duurzaam beheerde productiebossen wordt gekapt en direct weer wordt aangeplant. Maar ook door oudere pallets constant te repareren en recyclen. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers zijn wij in staat om houten pallets en verpakkingen ruim acht keer te hergebruiken door middel van reparatie en recycling. Wanneer het hout écht op is dan winnen we deze energie terug en gaat er geen houtvezel verloren.


Draag uw houtje bij!

Ook doen wij ons best om waarde vernietiging tegen te gaan. Door uw pallets en retourpallets in te nemen. Hier zit namelijk nog waarde in, ook wanneer deze kapot of oud zijn. Deze restwaarde willen wij als Anker Pallets optimaal benutten. Zo geven wij het hout zo veel mogelijk kansen. Hierdoor past onze productcyclus in de circulaire economie en is deze niet schadelijk voor het klimaat.


De pallets worden gesorteerd, geïnspecteerd, indien noodzakelijk gerepareerd en terug geleverd op uw locatie. Voor u onbruikbare pallets kunnen wellicht worden overgenomen en worden hergebruikt. Is een pallet onherstelbaar beschadigd dan wordt deze verwerkt tot 100% natuurlijke biomassa of hoogwaardige bodembedekker.


Wilt u kijken of u kunt bijdragen? Dan kunt u contact op nemen met Stephan Kuijken via 06-31639305 of Stephan@ankerpallets.nl

Bel ons Mail