Eens in de zoveel tijd willen wij een van onze werknemers in de spotlight zetten en aan u voorstellen. Dit keer is de beurt aan Freek, wij danken hem voor zijn bericht!


Hoi! Mijn naam is Freek Kuijpers, getrouwd met Jitka en woonachtig in Bergeijk. 1 Juli 2022 ben ik als Operationeel Manager bij  Anker Pallets in dienst getreden.

Dit is een hele afwisselende en brede functie met veel raakvlakken en ervaringen uit mijn eerdere banen. Mijn werkloopbaan is er een van veel reizen en in het buitenland wonen. Hier was ik bezig met operationele, logistieke en commerciële functies in Nederland, China en Tsjechië.


Toen ik in Tsjechie woonde heb ik mijn vrouw ontmoet, hier hebben wij voor een lange tijd  gewoond en mijn kinderen verblijven dan ook in Praag. Niki, 27 jaar is HR Manager bij Microsoft en Martin 29 jaar actief bij de Europese Unie. Ons gezin woont dus eigenlijk in twee landen. Verder fiets ik veel, zowel ATB en wielrennen. Maar ik hou ook van gezellig tafelen, luieren op de bank en op vakantie gaan. Vooral naar Tsjechië of Spanje!


Nu mijn nieuwe uitdaging gestart is heb ik kennis gemaakt met mijn nieuwe collega’s, de organisatie, het product en de processen. In deze tijd heb ik een positieve indruk gekregen van zowel het team als het bedrijf.


Ik kijk uit naar het opdoen van nieuwe ervaringen, mijn eigen ervaringen delen en om samen met mijn collega’s de processen te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.

Mijn motto is; werk samen, veilig, slim, efficiënt en prettig!


Meer weten over ons bedrijf en onze medewerkers? Lees dan ook onze andere artikelen op de nieuwspagina!

Bel ons Mail