Eens in de zoveel tijd willen wij een van onze werknemers in de spotlight zetten en aan u voorstellen. Dit keer is de beurt aan onze chauffeur Hans van Gerven en zijn nieuwe vrachtwagen!


Hoi, ik ben Hans van Gerven en rij nu bijna 7 jaar voor Anker Pallets. Ook ben ik al jaren fan van Volvo en rij ik er sindskort zelf een!


Mijn nieuwe Volvo FH ziet er strak uit en is mooi bedrukt, een mooi visitekaartje voor Anker Pallets. Hij is ook nog eens lekker zuinig en van binnen heb ik mijn vrachtwagen zelf ingericht, het is helemaal naar mijn zin!


Het fijne aan het rijden voor Anker Pallets vind ik de afwisselende ritten door de Benelux en het Ruhrgebied, mijn leuke collega's en de goede werksfeer. De rit van mijn leven zou eigenlijk naar Spanje gaan, al zal dat 'm voorlopig nog niet worden. 😉


Maar wie weet komt dat nog wel eens, we zijn een flexibele partij met goede levertijden en kunnen snel problemen oplossen. Als we zo aan de weg blijven timmeren dan rij ik graag nog vele kilometers met mijn nieuwe Volvo! Misschien op een dag toch wel naar Spanje!


Wij wensen Hans van Gerven nog veel plezier en vele veilige kilometers toe met zijn nieuwe Volvo FH!

Meer weten over ons bedrijf en onze medewerkers? Lees dan ook onze andere artikelen op de nieuwspagina!

Bel ons Mail