Bij Anker Pallets werken wij graag met stagiairs. We zijn een Erkend Leerbedrijf en hebben verschillende stagemogelijkheden op onze werkplaats en op ons kantoor. Hoe is het om bij ons stage te lopen? We vroegen het aan Max, die momenteel stage bij ons loopt als junior accountmanager.


Hoi Max, vertel eens iets over jezelf.

Hoi, ik ben Max, ik ben 18 oud en kom uit den Bosch. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding International business studies op het Koning Willem I college. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en sport ik graag.


Hoe ben je bij Anker Pallets terecht gekomen.

Ik zou eigenlijk stage in het buitenland gaan lopen, maar dat ging door Corona helaas niet door. Toen kwam ik via stagemarkt de stageplaats voor junior accountmanager van Anker Pallets tegen en was ik gelijk enthousiast.


Hoe bevalt de stage tot nu toe?

De stage bevalt erg goed! Het is hier gezellig en ik mag veel afwisselende en interessante taken uitvoeren. Er wordt ook goed naar mijn ideeën geluisterd. Van tevoren had ik trouwens nooit verwacht dat er zo veel bij de pallethandel kwam kijken. Je hebt veel soorten pallets met allemaal weer een andere functie.


Met wat voor activiteiten hou je je bezig?

Ik hou me met veel verschillende taken bezig en bied vooral ondersteuning. Ik help bij het bedenken van commerciële acties en denk mee over hoe social media het beste kan worden ingezet. Ik ondersteun daarnaast bij het klantencontact door telefonisch bestaande klanten te helpen en door potentiële klanten “koud” op te bellen. Ik help ook bij het verbeteren en inrichten van de nieuwe website. Verder heb geholpen bij het schrijven van nieuwsberichten en hoe de online vindbaarheid (SEO) verbeterd kon worden. Een erg afwisselende stage dus.


Wat heb je tot nu toe allemaal geleerd?

Ik heb veel geleerd op het gebied van marketing en op het gebied van verkopen. Tijdens het ondersteunen bij het vernieuwen van de website heb ik veel naar het Duits en het Engels vertaald en ik merk dat ik hier veel beter in ben geworden. Daarnaast heb ik veel koude telefoongesprekken met potentiële klanten gevoerd, en ik merk ook dat dat steeds beter gaat. En ik heb natuurlijk veel geleerd over wat er allemaal bij het verkopen van een pallet komt kijken. Een product waar je normaal eigenlijk nooit iets mee te maken hebt.


Wat zou je na het afronden van je studie willen doen?

Dat ligt nog open. Als alles goed gaat ben ik eind deze zomer afgestudeerd. Waarschijnlijk wil ik dan gaan doorstuderen en commerciële economie op het HBO gaan doen. Maar mocht er op dat moment een mooie baan op mijn pad komen dan zou ik die kans zeker pakken.


Bedankt voor het interview Max, veel succes met je stage en je studie!

Bel ons Mail