Over ons

Anker Pallets denkt onbegrensd mee in pallet-oplossingen;

Wij handelen vanuit de kernwaarden afspraak is afspraak, samenwerken en zijn hierbij een verlengstuk van onze klanten. Uw producten worden hierdoor altijd zorgeloos en schadeloos vervoerd en opgeslagen. Door het hergebruiken van houten pallets reduceren wij de Co2 uitstoot en dragen wij bij aan het verduurzamen van het milieu.


Anker Pallets heeft voor elke vraag een oplossing, voor elk product een pallet. We voorzien in elk type pallets, nieuw of gebruikt, waar en wanneer dan ook. We hebben een breed scala aan nieuwe- en gebruikte EPAL euro pallets, eenmalige pallets, blokpallets en CP pallets. Hiernaast voeren we alle gangbare aanverwante producten zoals pallet opzetranden en EPAL box pallets en ook voor tijdelijke opslagmogelijkheden, zoals Manuracks ook wel Euro-Racks, kunt u bij ons terecht.


Anker Pallets is volledig gecertificeerd, we zijn trots lid van de EPAL en we beschikken over een eigen droogkamer voor IPPC / ISPM 15 behandelingen, waardoor uw producten probleemloos wereldwijd vervoerd kunnen worden.


Bekijk onze bedrijfsvideo

​​​​​​​

Het magazijn van Anker Pallets

Certificaten | samenwerkende instanties

Hier vind je alles dat je wilt weten over onze licenties, links naar controlerende instanties en programma’s waar wij aan deelnemen en uitgebreide specificaties van verschillende producten.

Mocht je toch nog vragen hebben, bel of mail ons gerust, wij zijn je graag van dienst.

EPAL - EPAL certificaat NL-313

Bureau Veritas

SMHV - SMHV certificaat NL-162 HT

Wat is een HT-behandeling ISPM 15?

Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

SGS

Ecovadis

Wilt u een betrouwbare palletstroom die 24/7 up to date is? Kies dan voor het Anker Care Programma. Hierbij worden lege pallets bij iedere levering retour genomen, waarbij Anker Palletgroep zorgt voor veiligheid, controle, onderhoud, eventuele reparatie, vervanging en aanvulling. Zo houdt u uw handen vrij voor uw core-business en realiseert u daarnaast een flinke kostenbesparing!Bel ons Mail