Over ons

Anker Pallets is het verlengstuk van ieder logistiek proces en levert het dragend vermogen van iedere organisatie. Dit doen we met veel plezier en al meer dan 30 jaar! Wij denken onbegrensd mee, wij zijn een partner waarvoor geen vraagstuk of deadline te complex is. Alles kan, alles mag, wij zorgen ervoor en wel op een veilige en duurzame manier.


Anker Pallets heeft voor elke vraag een oplossing, voor elk product een pallet. We voorzien in elk type pallets, nieuw of gebruikt, waar en wanneer dan ook. We hebben een breed scala aan nieuwe- en gebruikte EPAL euro pallets, eenmalige pallets, blokpallets en CP pallets. Hiernaast voeren we alle gangbare aanverwante producten zoals pallet opzetranden en EPAL box pallets en ook voor tijdelijke opslagmogelijkheden, zoals Manuracks ook wel Euro-Racks, kunt u bij ons terecht.


Anker Pallets is volledig gecertificeerd, we zijn trots lid van de EPAL en we beschikken over een eigen droogkamer voor IPPC / ISPM 15 behandelingen, waardoor uw producten probleemloos wereldwijd vervoerd kunnen worden.

Certificaten | samenwerkende instanties

Hier vind je alles dat je wilt weten over onze licenties, links naar controlerende instanties en programma’s waar wij aan deelnemen en uitgebreide specificaties van verschillende producten.

Mocht je toch nog vragen hebben, bel of mail ons gerust, wij zijn je graag van dienst.

EPAL - EPAL certificaat NL-313

Bureau Veritas

SMHV - SMHV certificaat NL-162 HT

Wat is een HT-behandeling ISPM 15?

Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

SGS

Ecovadis

Bel ons Mail